idag går det att trycka bilder, logos och texter på i princip vilket material som helst och det har gjort marknaden för produktmedia större än någonsin.

Man kan ha olika föremål för olika tillfällen eller årstider och man kan ha en samling som består av keramik, tyg, plast och metall. Kvaliteten blir oerhört bra , både vad gäller skärpa och klarhet och färgerna gör sig mycket väl.

Bland de många olika typerna av produktmedia så hör reklampennor till de mest populära. Det beror på en rad varierande faktorer, bland annat att en penna är mycket kostnadseffektiv och lätt att frakta.

Trots dess lilla volym finns det ändå tillräckligt med yta för att man skall kunna trycka en logo eller en slogan, kontaktnummer och webbsida. Man kan till och med trycka foton på pennor även om de blir mycket små.

Pennan – fortfarande poppis!

Den främsta anledningen till att just pennor är så populära profilprodukter är dock att de är så väldigt användbara.

Alla människor i alla åldrar och alla branscher behöver vid olika tillfällen pennor och medan det är lätt att hitta något att skriva på: baksidan på ett kvitto, i marginalen på en dagstidning eller på en pappersservett så går det inte att göra något utan en penna.

Kunden eller kollegan kommer därför att vara mycket tacksam för pennan – det är en mycket praktisk vara som man aldrig kan ha för många av.

En annan mycket populär produkt är muggen med tryck. Här är det fråga om en mycket större yta och man kan med gott resultat trycka foton på ena sidan och text på den andra.

Detaljerna kommer att synas och då muggen associeras med njutning och goda drycker, en välkommen kopp kaffe fram emot eftermiddagen eller en varm choklad när det är kallt, så kommer ditt firmanamn associeras med något mycket positivt.

Tygpåsen är också en av de mest populära reklamobjekten då även den kan användas överallt. Här har man mycket plats att trycka på båda sidorna och den är extremt tacksam för roliga slogans.